Postet nga: Klubi i Prodhuesve të Kosovës

U shpërndanë 1,900 pako me produkte vendore, u ndihmuan familjet në nevojë dhe fëmijët e SOS Fshatrave

Klubi i Prodhuesve të Kosovës njofton se ka përfunduar fushata “Besa për Kosovën”, duke shpërndarë 100 pakot e fundit me prodhime vendore për SOS Fshatrat ...

Klubi i Prodhuesve ndihmon qytetarët e Vitisë me 600 pako ushqimore

Klubi i Prodhuesve të Kosovës, Rrjeti i biznesit shqiptar në Bavari “Besa Foundation” si dhe organizata Germin kanë sjellë sot në Viti artikuj ushqimorë dhe higjienikë si dhe miell ...

Cilat janë lëndët e para që importohen nga Serbia pasi të hiqet tarifa 100%

Pas paralajmërimit të kryeministrit Albin Kurti se nga data 15 mars do të pezullohet tarifa 100 përqind për lëndën e parë që vjen nga Serbia dhe Bosnjë ...

Klubi i Prodhuesve përkrah qëndrimin e Kurtit për tarifën

Klubi i Prodhuesve të Kosovës, ka njoftuar se përkrahin vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës për largimin e tarifës 100% për produktet që ...

Vdes ish-Kryetari i Klubit të Prodhuesve

Astrit Shabani, ish-kryetar dhe bashkëthemelues i Klubit të Prodhuesve të Kosovës ka vdekur sot.

Bizneset: Shkaku i mosfurnizimit me energji kemi humbur rreth 300 milionë Euro

Mosfurnizimi me energji dhe kostot e mëdha që u faturohen bizneseve në Kosovë, po e rrezikojnë veprimtarinë e këtyre të fundit dhe po paraqet kërcenim për ...

Skandali blerjes së Pllazmave me para të shtetit reagojnë prodhuesit

Klubi i Prodhuesve shprehu reagimin ndaj të gjithë atyre institucioneve që nuk po i respektojnë vendimet e ekzekutivit të vendit edhe  pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për ...

Klubi i Prodhuesve e përkrah vendimin e Qeverisë për masë tregtare ndaj Serbisë dhe Bosnjes

Klubi i Prodhuesve e përkrah vendimin e Qeverisë së Kosovës për vendosjen e masës prej 10 % për disa produkte që prodhohen nga Serbia dhe Bosnje dhe ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!