Postet nga: Klinika e Pulmologjise

Skandal në Klinikën e Pulmologjisë: Kufoma qëndron rreth 7 orë në dhomën me pacientë

Një kufomë ka qëndruar për orë të tëra në një dhomë përplot pacientë në Klinikën e Pulomologjisë në QKUK.

Pamje - Bërlloku në Klinikën e Pulmologjisë, aty ku trajtohen pacientë me COVID-19

Pacientët të cilët vijnë nga kati i dytë në katin e parë në Klinikën e Pulmologjisë janë të shoqëruar me një pamje të shëmtuar. Ballkoni ...

Pamje skandaloze nga ambientet ku trajtohen pacientë me Coronavirus

Në Klinikën e Pulmologjisë – QKUK, aty ku po trajtohen pacientët e infektuar me coronavirus, vazhdimisht po bëhet thirrje që të mbahet pastërtia, por brenda vërehen ...

Prishtinë: Si u dogj nga maska e oksigjenit pacientja e infektuar me Coronavirus?

Të martën në mbrëmje në Klinikën e Pulmologjisë ku po trajtohen pacientët me COVID-19 ka ndodhur një incident në një nga bombolat e oksigjenit.

Trupi i të vdekurit nga COVID-19 pret 11 orë në Klinikën e Pulmologjisë

Një person ka vdekur sot rreth orës 03:00 të mëngjesit në Klinikën e Pulmologjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. I ndjeri kishte qëndruar pë...

VIDEO: Qytetari xhiron gjendjen në toaletin e klinikës ku trajtohen pacientët me COVID-19

Papastërti, lagështi dhe mungesë e mjeteve higjienike janë parë sot në një nga toaletet e Klinikës së Pulmologjisë në QKUK ku po trajtohen edhe pacientët me ...

Klinika e Pulmologjisë me probleme shumë, Ministri Zemaj komenton papastërtitë në këtë Klinikë

Tash e katër muaj bëhet thirrje nga Institucionet Shëndetësore që të mbahet pastërtia personale dhe e rrethit ku jetojmë, por në Klinikën e Pulmologjisë, ...

Prishtinë: Pamje shqetësuese në Klinikën e Coronavirusit nuk ka sapun

Pa letër, sapunë e dezinfektues e në kushte jo të mira higjenike janë momentalisht tualetet e Klinikës së Pulmologjisë në Prishtinë.