Postet nga: klinika e pediatrisë

VIDEO - Vonohet mjeku në Pediatri, pacientët presin grumbull në korridore

Në ambulancën specialistike të kardiologjisë në Klinikën e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës në mëngjesin e së martës u krijuan radhë të ...

Barna që ruhen vend e pa vend brenda QKUK-së

Për të shmangur rreziqet e mundshme nga përdorimi, barnat duhet të ruhen në kushte të përshtatshme të temperaturës, lagështisë dhe dritës, por kjo nuk ...

Petrol Company sërish feston 1 Qershorin me fëmijët në Spitalin e Pediatrisë në Prishtinë

Si çdo Qershor tjetër edhe në këtë Qershor, Petrol Company u adresua te Spitali i Pediatrisë - Reparti i Hematoonkologjisë në Prishtinë, për të festuar me fë...

Klinika e Pediatrisë del me sqarim për vdekjen e dyshimtë të 9-vjeçares

Klinika e Pediatrisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ka dalë me sqarim për vdekjen e 9-vjeçares gjatë ditës së mërkurë.

Biopsia e palcës kockore tash e tutje do të kryhet në Kosovë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës, ka njoftuar se Klinika e Pediatrisë ka aktivizuar një shërbim të ri diagnostik.

Mbingarkohet Klinika e Pediatrisë, për 1 javë u trajtuan 1 mijë e 163 fëmijë

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se Klinika e Pediatrisë është mbingarkuar.

QKUK: Për një javë, 853 fëmijë kërkuan ndihmë mjekësore

Emergjenca Pediatrike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), ka bërë të ditur se, për një javë ka pasur 853 fëmijë që kanë kërkuar ndihmë...

FOTO - Laboratori në Pediatri, në gjendje të mjerueshme

Një qytetar ka raportuar në KALLXO.com se gjendja e laboratorit në Klinikën e Pediatrisë në QKUK është e mjerueshme. Qytetari gjendjen e ka demostruar me fotografitë që i ...