Postet nga: Klinika e Onkologjisë

Jep dorëheqje ushtruesi i detyrës së drejtorit të Klinikës së Onkologjisë

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) e ka konfirmuar për KALLXO.com, se Arben Bislimi ka dhënë dorëheqje nga pozita e u.d. ...

QKUK-ja s’e ka aparaturën e domosdoshme për kancer

Qytetarët në Kosovë duhet të ndajnë mijëra euro, nëse kanë nevojë për ekzaminime me aparaturën PET/CT.

Sindikata e Punëtorëve Shëndetësor dënon sulmin ndaj infermierit të klinikës së Onkologjisë

Sindikata e Punëtorëve Shëndetësor të QKUK-së ka dënuar sulmin fizik ndaj infermierit në Klinikën e Onkologjisë në QKUK, i cili ishte në vendin e ...

Mbi 2.500 euro borxh për ilaçin që mungon në QKUK

Ilaçi i imunoterapisë Keytruda - Pembrolizumab, i cili shërben për trajtimin e disa llojeve të kancerëve, ka më shumë se një muaj që mungon në Klinikë...

Stoqet e Onkologjisë pa barin Herceptin, klinika thotë se do të furnizohen javën tjetër

Bari Trastuzumab i shitur nën brendin Herceptin nuk gjendet në stoqet e Klinikës së Onkologjisë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Rikthehet në punë shërbimi i Brahiterapisë në Onkologji

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se është rikthyer në punë Shërbimi i Brahiterapisë në Klinikën e Onkologjisë.

ShSKUK deklarohet për furnizimin me ilaçe për pacientët me kancer

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka deklaruar se Klinika e Onkologjisë ka një furnizim stabil me barna e citostatikë dhe përmbush 80 për qind ...

Pacientët me kancer përballen me mungesë të ilaçit  ‘Avastin Bevacizumab’

Pacientët me kancer që marrin trajtim në Klinikën e Onkologjisë së QKUK-së, po përballen me mungesë të medikamentit “Avastin Bevacizumab”, i cili është në listën e ...