Postet nga: klima

Mijëra persona marshojnë në Glasgou duke kërkuar më shumë nga Konferenca për Klimën

Mijëra protestues kanë marshuar në qytetin skocez, Glasgou, në ditën e dytë të protestave të mbrojtësve të ambientit, të cilët besojnë se çështjet e ngrohjes globale ...

Shoqëria civile bashkon forcat për klimën, mjedisin e energjinë, nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit

Shoqëria civile bashkon forcat për klimën, mjedisin e energjinë, nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit

Antonio Guterres

Shefi i OKB-së paralajmëron ‘katastrofën’ klimatike

Shefi i Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB), Antonio Guterres, ka paralajmëruar të premten emetimet globale po e vendosin botën në një rrugë “katastrofike” drejt një ngrohjeje ...

Maraklia flladitet me oferta n'Bau Market

 

CAN Europe: Shtetet e Ballkanit duhet të vendosin caqe ambicioze të klimës dhe dekarbonizimit

Rrjeti për veprim klimatik (CAN Europe) u ka bërë thirrje udhëheqësve të Ballkanit Perëndimor të vendosin caqe ambicioze të uljes së emisioneve të gazrave serrë ...

Dita Ndërkombëtare për Mbrojtjen e Klimës

 

BIRN Kosova shpall garën e dytë për tri storiet më të mira në efiçiencë të energjisë, mjedis dhe ndryshime klimatike

 

Biden nënshkruan urdhra ekzekutivë për klimën dhe mjedisin

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Joe Biden ka nënshkruar një sërë urdhrash ekzekutivë për çështjen e klimës, duke përfshirë një ndalesë të re për ...