Postet nga: kisha ortodokse

Beteja juridike mes kishës e universitetit për tokën në kampus

Kanë mbetur edhe dy muaj deri kur Gjykata Themelore e Prishtinës, pritet të shqyrtojë çështjen se kush e ka të drejtën e shfrytëzimit të tokës mbi 4 ...

Prezencë policore afër kishës ortodokse në Prishtinë, Policia jep detaje

Për disa ditë, zyrtarë policorë janë parë deri sa po qëndronin në oborrin e kishës ortodokse, e cila gjendet në oborrin e Universitetit të Prishtinës.

Klerikë ortodoksë serbë organizuan liturgji në kishën ortodokse në oborr të UP-së në Prishtinë

Klerikë të Kishës Ortodokse Serbe kanë mbajtur liturgji fetare të enjten në objektin e papërfunduar të kishës e cila ndodhet në oborrin e Kampusit Universitar të Prishtinë...

Policia e Qëndron Kastrati me qëndrime të kundërta për dëmtimin e objektit të Kishës Ortodokse në Shipashnicë të Poshtme

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka njoftuar se në Shipashnicë të Poshtme, është dëmtuar Kisha Ortodokse.

Me kërkesë të UP-së shtyhet seanca gjyqësore për kontestin e tokës me kishën

Është shtyrë seanca e paraparë të mbahet sot lidhur me kontestin gjyqësor mes Universitetit të Prishtinës dhe Kishës Ortodokse.

Zgjedhjet në Shqipëri, fushatë në kishë

Në dy deklarata të ashpra, Kisha Orthodokse e Shqipërisë kritikoi përdorimin e kishave nga dy kandidatë socialistë për fushatën elektorale, duke e quajtur një sjellje të ...

Mali i Zi dëbon 30 murgj të Kishës Ortodokse serbe

Mali i Zi planifikon të dëbojë më shumë se 30 murgj dhe priftërinj të Kishës Ortodokse serbe.

Qeveria Ndau 285 Mijë Euro për Qiranë ndaj Kishës Ortodokse

Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për ndarjen e mbi 285 mijë Eurove për pagesën e qirasë ndaj Kishës Ortodokse Serbe, për objektin e shfrytë...