Postet nga: Kino Armata

Më 4 nëntor shfaqen filmat e prodhuar nga shkolla joformale, ‘Neo School’

Nga 14 shtator - 16 tetor 2020, Kino ARMATA në kuadër të shkollës jo formale, “Neo school’ organizoi ligjërata me kandidatë të zgjedhur për prodhimin e filmave të shkurtë ...

Kino ARMATA planifikon shfaqjen e filmave falas për nxënësit kosovarë

Në periudhën tetor-dhjetor 2020, Kino ARMATA në Prishtinë planifikon të organizojë modulin e parë të platformës joformale edukative të filmit.

Kino ARMATA fillon në shtator shkollën joformale për prodhimin e filmave të shkurtë

Kino ARMATA në Prishtinë do të nisë në shtator serinë e projekteve edukative me ‘Neo_School’, shkollën joformale një mujore për prodhimin e filmave të shkurtë dokumentarë.

Me 1 qershor hapet 'Kino Armata' në Prishtinë

'Kino Armata' në Prishtinë hapet më 1 qershor, pas dy muaj e gjysmë të mbylljes për shkak të CoVid-19-të. 

Java e filmit në Kino ARMATA

Këtë javë në Kino Armata mund të shihni filmat “Martesa (2017)”, “ Shpia e Agës” (2019) dhe “Zana”(2019) dhe Stand Up “Seriozisht”.  Sipas njoftimit të Kino ARMATA filmat do të shfaqen ...

Nis sot në Prishtinë festivali i filmit evropian

Organizuar nga Bashkimi Evropian në Kosovë nis sot në Kino ARMATA- Prishtinë Festivali i Filmit Evropian.

Nis sot në Kino ARMATA java e filmit kushtuar Ingmar Bergmanit

Organizuar nga Kino ARMATA në Prishtinë, në bashkëpunim edhe Ambasadën e Suedisë, Institutin Suedez, Institutin Suedez të filmit dhe Fondacionin ‘Ingmar Bergman’, nis sot nga ora 19:00 në Kino ...

Java e filmit japonez në Kino Armata

Këtë javë, nga 6 deri më 10 nëntor në Kinemanë Armata në Prishtinë mbahet Java e Filmit Japonez në Prishtinë. Ky aktivitet organizohet nga Ambasada e Japonisë në Vjenë, Austri, ...