Postet nga: Kiana Kryeziu

Ekipi Olimpik i Kosovës kthehet sonte nga Pekini

Ekipi Olimpik i Kosovës që përfaqësohet nga Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri pritet që sonte të rikthehet në Kosovë, pas mbarimit të garave në Lojërat Olimpike ...

Përfundojnë garat për garuesit nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin

Kanë mbaruar garat për garuesit nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin.

Përfundon Olimpiada për Kiana Kryeziun, kjo është renditja përfundimtare

Skitarja Kiana Kryeziu ka përfunduar garat në Lojërat Olimpike Dimërore.

Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri zhvillojnë garat e para, këto janë rezultatet

Skitarët olimpikë, Kiana Kryeziu dhe Albin Tahiri, kanë zhvilluar garat e tyre në kuadër të Lojërave Olimpike në Pekin.

Ekipi Olimpik i Kosovës parakalon në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike në Pekin

Ekipi i Kosovës ka parakaluar në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore që po mbahen në Pekin.

Para ceremonisë hapëse të Lojërave Olimpike, trajneri Pupovci rezulton pozitiv me COVID-19

Skitari Albin Tahiri do ta bartë i vetëm flamurin e Kosovës në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore "Pekin 2022".

Ky është orari i garuesve nga Kosova në Lojërat Olimpike Dimërore

Sot duke filluar nga ora 13:00 me kohën lokale në Kosovë, nisin Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin.

Pupovci flet për KALLXO.com në prag të nisjes së Lojërave Olimpike Dimërore

Lojërat Olimpike Dimërore në Pekin nisin nesër dhe do të zgjasin deri më 20 shkurt.