Postet nga: KfW

MAShTI nënshkruan marrëveshje me Bankën Gjermane për Zhvillim për arsim profesional

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka nënshkruar sot marrëveshje me Bankën Gjermane për Zhvillim (KfW) për realizimin e projektit “Fondi i Sfidave ...

Punimet e Ujësjellësit në rrugën Prizren- Prevallë, kur do të përfundojë projekti?

Rrugës që dërgon nga Prizreni për në Prevallë me të arritur afër parkut të “Marashit” shihen punimet që po zhvillohen që nga tetori i vitit 2017.

Edhe 2.3 milionë euro nga Gjermania për Termokosin

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes “Përmirësimi i rrjetit të Ngrohtores qendrore në Prishtinë” për zgjerimin e rrjetit të Termokosit në vlerë ...

Ndihma e Gjermanisë në projektet e trajtimit të ujërave të zeza

Sot do të mbahet ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjes për grantin “Mënjanimi i ujërave të zeza në Kosovën Jugperëndimore - FAZA V”.

Rreth 5.5 milionë euro mbështetje nga Gjermania

Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka nënshkruar dy marrëveshje për projektet “Programi i Menaxhimit të Mbeturinave të Ngurta” dhe ”Shërbime Profesionale të Pranuesit në Kuadrin e ...

10 Milionë Euro Për më Shumë Ngrohje Qendrore në Prishtinë

Është mbajtur ceremonia e nënshkrimit të Marrëveshjes Financiare të grantit për projektin “Programi i sektorit të energjisë, faza VIII dhe IX – Përmirësimi i ngrohtores së ...

Kosova Përfiton 7.45 Milionë Euro nga KfW-ja Gjermanisë

Ministria e Financave ka njoftuar se sot do të nënshkruajë dy marrëveshjeve me vlerë 5.45 milionë euro dhe 2 milionë euro, me Bankën Gjermane për Zhvillim (KfW), të ...

Gjakova Merr Milionin e Saj për Energji

Në një komunikatë për medie të kësaj komune thuhet se kryetarja Mimoza Kusari-Lila të premten nënshkroi grantin dhe kredinë në vklerë prej 7.5 milionë eurosh për katë...