Postet nga: Këshilli Shtetëror i Cilësisë

Mospajtimet në UP, rektori thërret senatorët në takim

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka humbur 24 programe studimore gjatë procesit të verifikimit dhe shqyrtimit të aplikacioneve të reja për akreditim të programeve.

Ambasadori britanik dhe ai gjerman mbështesin vendimet e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Ambasadori britanik dhe ai gjerman në Kosovë mbështesin Këshillin Shtetëror të Cilësisë në vendimet për tërheqjen dhe refuzimin e programeve për akreditim.

Koliqi: Kërkesat e rektorëve janë jashtë kompetencës së tyre

Në konferencën e rektorëve të 6 universiteteve publike sot u mor vendim që nga dita e nesërme universitetet publike të hyjnë në grevë dhe të protestojnë deri në ...

Shkeljet e kolegjeve dhe universiteteve të pa monitoruara

Mungesa e monitorimit të universiteteve publike dhe  veçanërisht kolegjeve private hap mundësitë për shkelje të kushteve të akreditimit në programet e studimit që ofrojnë.

KShC: S'do të ketë lëshime për asnjë universitet publik

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini, Sporte, Inovacion dhe Ndërmarrësi ka mbajtur takim me anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë të ...

Këshilli Shtetëror i Cilësisë kërkon 'zëvendësimin e menjëhershëm' të UD Drejtores së AKA-së

Agjencia Kosovare e Akreditimit që është pëdrgjegjëse për sigurimin e cilësisë në institucionet e arsimit të lartë në Kosovë po përballet me probleme të brendshme ...

Zgjedhet kryetari i Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka ftuar sot në takimin e parë konstituiv të Këshillit Shtetëror të Cilësisë.

Kuvendi Ratifikon Emrat e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Në Kuvendin e Kosovës janë ratifikuar sot emrat e nëntë anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë të Agjencisë së Kosovës për ...