Postet nga: keshilli i sigurise se kosoves

Zyrtari nga karantina u ftua në mbledhjen e Këshillit të Sigurisë

Pak orë para se të niste  mbledhjen urgjente të Këshillit të Sigurisë e datës 17 mars njëri nga pjestarët e stafit të këshillit ishte nxjerrë nga ...

Incizimi i zhdukur i Këshillit të Sigurisë, procedura disiplinore para dështimit

 Dosja disiplinore për dështimin e incizimit të mbledhjes së Këshillit të Sigurisë të datës 17 mars është në prag të dështimit.

Cili është roli dhe përbërja e Këshillit të Sigurisë së Kosovës

Presidenti i Kosovës përmes një konference për media para pak minutash i propozoi kuvendit të Kosovës shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme

Simpatizanti i PDK-së caktohet që ta informojë Albin Kurtin për sigurinë kombëtare

Pas ardhjes së Albin Kurtit në krye të Qeverisë, Këshilli i Sigurisë së Kosovës ka vendosur të bëjë ndryshime në mënyrën se si dhe çfarë ...

Albin Kurtit i ndryshohet forma e raportit për sigurinë në vend vetëm katër ditë para se të vinte në pushtet

KALLXO.com ka zbuluar se Kryeministri i vendit, Albin Kurti nuk është duke i marrë raportet e Këshillit të Sigurisë në të njëjtën formë si i merrte ...

Nesër mblidhet Këshilli për Sigurinë në Kosovë

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka thirrur Këshillin e Sigurisë së Kosovës në mbledhjen e tij të rregullt.