Postet nga: këshilli i sigurimit

Në KS të OKB-së, vendet mike i kërkojnë Kosovës ta heqë taksën

Në sesionin e radhës për Kosovën në Këshillin e Sigurimit të OKB-së, vendet mike i kanë kërkuar Kosovës ta heqë taksën 100 për ...

Enver Hoxhaj: Shefi i UNMIK-ut përhap lajme të reme

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka reaguar pas deklaratave të Shef i UNMIK-ut, Zahir Tanin të dhëna në mbledhjen e sotme të Këshillit të Sigurimit ...

Daçiq: Në Kosovë është kryer gjenocid ndaj serbëve

Ministri i Jashtëm i Serbisë, Ivica Daçiq, akuzoi shqiptarët e Kosovës për gjenocid ndaj serbëve.

Estonia bëhet anëtare e Këshillit të Sigurimit të OKB-së

ë Pesë shtete janë zgjedhur anëtarë në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara, dy prej tyre për herë të parë.

KS i OKB-së miratoi rezolutën për dhunën seksuale gjatë luftës

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka miratuar një rezolutë mbi dhunën seksuale gjatë luftës.

Këshilli i Sigurimit i OKB-së diskuton për dhunën seksuale në konflikte

Në një seancë të nivelit të lartë të ftuar nga Gjermania dhe Franca, Këshilli i Sigurimit i OKB është duke diskutuar për dhunën seksuale në konflikte.

Çitaku: Kosova kurrë nuk do të negociojë shtetësinë e saj

Ambasadorja e Kosovës në Shtetet e Bashkuara, Vlora Çitaku në fjalimin e saj në mbledhjen Këshillit të Sigurimit të OKB-së, ku po flitet për Kosovën, tha ...

Këshilli i Sigurimit i OKB diskuton sot për Kosovën

Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara do të shqyrtojë të enjten raportin tre mujor të punës së misionit të UNMIK-ut në Kosovë.