Postet nga: Keshilli i Prinderve te Kosoves

Nagavci nuk përgjigjet për udhëzimin e shfuqizuar qe dy vite, i cili gjobitë prindërit që nuk i dërgojnë fëmijët në shkollë

Udhëzimi administrativ - Masat ndaj prindërve, fëmijët e të cilëve nuk janë regjistruar apo nuk vijojnë mësimin e obliguar, me vendim të Qeverisë së ...

Islami nga Këshilli i Prindërve të Kosovës: Problemi më i madh është me nxënës të shkollave të mesme

“Problemi më i madh është tek mosha 14 vjeç, andaj kish qenë mirë me bashkëpunu edhe me ministrinë e rendit”, kështu ka thënë Visar Islami nga Këshilli ...

Këshilli i Prindërve: Pagat e mësimdhënësve duhet të dalin pa vonesë

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka kërkuar që të jepen pagat për mësimdhënësit.

Këshilli i prindërve drejtuar SBASHK-ut: Pas 5 javësh, pyeteni veten se a ja ka vlejtur greva

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka reaguar pas vendimit të Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës që të pezullohet greva në arsim deri në ...

Këshilli i Prindërve të Kosovës: Nuk duhet të përdoren nxënësit për të ngritur ose shtyrë interesat

Kryesia e Këshillit të Prindërve të Kosovës (KPK) ka mbajtur takim me ministren e Arsimit, Arbërie Nagavci.

Ministrja Nagavci takohet me përfaqësuesit e Këshillit të Prindërve të Kosovës

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci, ka pritur në takim përfaqësuesit e Këshillit të Prindërve të Kosovës, të kryesuar nga ...

Reagimi i Këshillit të Prindërve të Kosovës për mosmbajtjen e mësimit sot

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka reaguar për moszhvillimin e mësimit në sektorin publik gjatë ditës së sotme.

Këshilli i Prindërve: Ministria e Arsimit nuk është konsultuar me ne për vitin e ri shkollor

Kryetari i Këshillit të Prindërve të Kosovës, Ymret Reshiti, ka bërë të ditur se Ministria e Arsimit dhe Shkencës nuk e ka kontaktuar për ...