Postet nga: këshilli i europës

Këshilli i Europës reagon ashpër ndaj Ramës për paketën “anti-shpifje”

Në një deklaratë për shtyp të publikuar të enjten në darkë, Stefan Schennach nga Austria, raporter i përgjithshëm i Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Europës ...

Shqipëri, ndërkombëtarët propozojnë ndalim të reklamave televizive gjatë fushatave zgjedhore

Në dy propozime të veçanta për Komisionin e Posaçëm për Reformën Zgjedhore, Këshilli i Europës dhe Instituti Demokratik Amerikan në Shqipëri, NDI, ...

Raportuesi për Kosovë kërkon përgjegjësi politike dhe respekt për sundimin e ligjit në Kosovë

Raportuesi për Kosovë kërkon përgjegjësi politike dhe respekt për sundimin e ligjit në Kosovë

Raportuesi i Kosovës në Këshillin e Europës, Peter Beyer ka kërkuar përgjegjësi politike dhe respekt për sundimin e ligjit në Kosovë.

Këshilli i Evropës publikon strategjinë kundër terrorizmit

Parandalimi, prokuroria dhe mbrojtja janë fjalët kyçe për luftimin e terrorizmit në strategjinë kundër terrorizmit për vitet 2018-2022 të publikuar nga Këshilli i Evropë...

BE-ja dënon ekzekutimet e reja në Bjellorusi

Bashkimi Europian dhe Asambleja Parlamentare e Këshillit të Europës i dënuan fuqishëm ekzekutimet sekrete të dy bjellorusëve, apeli të cilëve është refuzuar nga Gjykata ...

Mijatoviq: Franca e shqetësuar për të miturit shqiptarë që kërkojnë azil

Komisionerja e të Drejtave të Njeriut në Këshillin e Europës përmbylli një vizitë 5-ditore në Shqipëri, me fokus te të drejtat e fëmijëve, të ...

Kosova synon të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Europës

Nuk do të jetë e largët dita kur Kosova do të aplikojë për anëtarësim në Këshillin e Europës, thonë përfaqësuesit politikë në ...

Hoxhaj: Rusia e Suspenduar, Momentum për Aplikim të Kosovës në Këshillin e Europës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka raportuar sot para Komisionit për Punë të Jashtme, ku ka folur për procedurën e aplikimit për anë...