Postet nga: këshilla

Disa nga arsyet pse mbeteni pa gjumë

Gjumi është i rëndësishëm për të gjithë njerëzit, andaj nëse ju nuk bëni një gjumë të mirë duheni të dini arsyet se cilat ...

Këshilla për lëkurë të shëndetshme në vjeshtë

Nëse dëshironi që të keni sezon të shëndetshëm, duhet të kujdeseni për disa gjëra që bukuria juaj të shfaqet edhe gjatë vjeshtës.

Pesë profesionet e paguara më së shumti dhe ku e ndieni veten më komod

Së fundmi, ‘Business Insider’ është këshilluar me Byronë e Statistikave të Punës në SHBA, me Rrjetin e Informacioneve Profesionale (databazë e cila i renditë profesionet në një shkallë ...

Shkarkojeni stresin, jetoni më gjatë

Stresi është bërë pjesë e fabrikuar e jetëve tona të zëna me punë e obligime, por ai shkakton kërdi në shëndetin tonë dhe jetën ...

Me këto vitamina e mbani veten në formë të mirë gjatë vjeshtës dhe dimrit

Këtë shtesë me ushqim duhet ta marrin të gjithë.

Gjërat që pavetëdijshëm i bëni gabim

Të gjithë mundohen të jenë sa më të kujdesshëm në rutinën e tyre jetësore.

Të qëndruarit ulur më e rrezikshme se duhanpirja

Ne të gjithë e dimë duke thënë se nëse ushtrojmë, do të jetojmë më gjatë. Një studim i ri shkon një hap më tej dhe zbulon se një ...

Ruajtja e ushqimit për bebe, çfarë duhet të dinë prindërit

Gjenetika, stili i jetës dhe mënyra e ushqimit të një fëmije janë determinuese për shëndetin e tij.