Postet nga: Kërkesa

Shtohen thirrjet për qetësim të situatës në Irlandën Veriore

Qeveria e Irlandës Veriore, me bazë në Belfast, ka organizuar një takim urgjent, pas natës së katërt të trazirave dhe dhunës lidhur me rregullat për ...

Kërkohet dorëheqja e Qeverisë në Bosnje - shkak trajtimi i pandemisë

Mbi 1,000 njerëz marshuan të martën në Sarajevë, për të kërkuar dorëheqjen e Qeverisë së Bosnje e Hercegovinës, për shkak të, siç thanë, trajtimit ...

Ekonomia mes premtimeve për ulje të TVSh-së dhe kërkesave për pagimin e rrymës në veri

Përfaqësuesit e partive politike nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Iniciativa e Re Demokratike e Kosovës shpalosën ...

Komuna e Mitrovicës së Jugut ka ndarë 15 mijë euro për klubin e zhytjes 'Trepça'

Komuna e Mitrovicës së Jugut ka ndarë 15 mijë euro ndihmë për klubin e zhytjes "Trepça", pas propozimit të kryetarit të komunës Agim Bahtiri që zhytësve ...

12 shkolla të Pejës zbatojnë kërkesën e SBAShK-ut, nuk mbahet mësimi

12 Shkolla të Komunës së Pejës i janë bindur thirrjeve të SBAShK, që dita e hënë të jetë ditë pushimi, për nder të festës së 28-në...

Edhe ORCA kundër kërkesës së Zemajt për rritjen e numrit të studentëve të Mjekësisë

Drejtori i ORCA-s, Rron Gjinovci nuk e ka përkrahur kërkesën e ministrit të Shëndetësisë, Armend Zemaj për rritjen e numrit të studentëve të ...