Postet nga: keqpërdorimi

Skandali: I kërkuari i Interpolit merr letërnjoftim në Skenderaj

Nezir Aliun  një punonjës i gjendjes civile në fshatin Bistricë e Shalës në komunën e Leposaviqit është akuzuar nga prokuroria se i mundësoj një të kë...

MZhE pagoi udhëtimin e zyrtares për mbrojtjen temës së masterit

Në emër të shpenzimeve për udhëtime zyrtare, Ministria e Zhvillimit Ekonomik (MZhE) kishte paguar shpenzimet e udhëtimit dhe akomodimit zyrtares së saj për mbrojtjen e ...

Gjykimi ndaj ish-zëvëndës komandantit të Policisë në veri të Mitrovicës për shpenzimin e karburanteve

Seanca ndaj të akuzuarit Darko Gusniq, ish-zëvendës komandantit i Policisë në veri të Mitrovicës ka dështuar të mbahet.

Paraburgim për të dyshuarin se keqpërdori seksualisht të miturën në Pejë

Gjykata Themelore në Pejë ka caktuar 30 ditë paraburgim ndaj F.B, i cili dyshohet se keqpërdori seksualisht të miturën e komunitetit rom.

I akuzuari për përvetësimin e mbi 71 mijë eurove të PTK-së nuk paraqitet në gjykatë

Dibran Fetahu i akuzuar për veprën penale përvetësim në detyrë, nuk u paraqit në Gjykatën e Mitrovicës edhe pse ishte ftuar në mënyrë ...

Gjykata ia kthen prokurorit aktakuzën për falsifikim të lejeve për armë

 

QKUK për një muaj 200 keqpërdorime të kartelave për hyrje-dalje

Gjatë muajit korrik në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës janë identifikuar rreth 200 raste të keqpërdorimit të kartelave të hyrje-daljeve.

Kundërshtohet Aktakuza e Korrupsionit me Pensionet e Familjeve të Dëshmorëve

Avokatët e Bajram Pajazitit dhe Bajram Azemit, dy zyrtarëve të Ministrisë së Punës e Mirëqenies Sociale që akuzohen për shpërdorim detyre, në seancën ...