Postet nga: keqpërdorimi i detyrës zyrtare

Mbrojtja kundërshton aktakuzën në gjykimin e drejtorit të QKMF-së në Gjakovë

Në gjykimin e Kujtim Zararit, drejtor i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë, sot para Gjykatës u prezantuan kundërshtimet e aktakuzës.

Gjykimi i zyrtarëve të Policisë, Gjykata aprovon marrëveshjen për pranim fajësie

Në Gjykatën e Gjakovës është mbajtur seanca gjyqësore në rastin e të pandehurve Hamëz Bibaj dhe Mirsad Rexha, të akuzuar për keqpërdorim të detyrë...

Dështon seanca në gjykimin e zyrtarëve të Policisë të akuzuar për lejet e armëve

Në Gjykatën Themelore në Gjakovë dështoi të mbahet seanca e shqyrtimit gjyqësor kundër të akuzuarve për veprën penale keqpërdorim i detyrës apo ...

Arrestohet një Zyrtar i Ministrisë së Shëndetësisë

Një person me inicialet M.S., 35 vjeç, është arrestuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe mashtrim në detyrë.

Shtyhet Gjykimi ndaj Drejtorit të Qendrës së Mjekësisë Sportive

Në gjykimin ku Prokuroria pretendon se Qendra e Mjekësisë Sportive është dëmtuar në vlerë prej 1,415 euro, mungoi prokurorja Habibe Salihi.

Punonjësi i KEDS-it Deklarohet i Pafajshëm

Punonjësi i KEDS-it Deklarohet i Pafajshëm

Një punonjës i KEDS-it, i akuzuar për shpërdorim të detyrës zyrtare, u deklarua i pafajshëm sot në Gjykatën Themelore në Gjakovë.

Caktohet Seanca Ndaj Enver Hasanit

Gjykimi i ish-kreut të Gjykatës Kushtetuese të Kosovës do të nisë që nga 1 korriku.

Mungon Prokurori, Shtyhet Gjyqi ndaj Tolajt

Gjykata sot kishte paraparë të mbante shqyrtimin gjyqësor në rastin ndaj ish-sekretarit të përhershëm të Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolajt dhe pesë personave të tjerë, ...