Postet nga: keqpërdorim i pozitës

Ish-zyrtari i Gjendjes Civile në Ferizaj arrestohet për keqpërdorim të pozitës

Një ish-zyrtar i Gjendjes Civile në Ferizaj është arrestuar nga Policia e Kosovës më 23.04.2024 nën dyshimin për keqpërdorimi të pozitës apo autoritetit zyrtar.

Kamenicë, kërkohet paraburgim ndaj tre të dyshuarve për keqpërdorim të pozitës dhe vjedhje pylli

Prokuroria e Gjilanit ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit prej 30 ditësh ndaj të pandehurve Rr.G., A.Sh. dhe H.Sh.

Mungon anëtarja e trupit gjykues, anulohet seanca ndaj këshilltarit komunal Ilir Baldedaj

Gjykata e Prizrenit ka dështuar të vazhdojë sot procesin gjyqësor ndaj këshilltarit Ilir Baldedaj, për shkak të mungesës në seancë të Arjeta Gashi anëtare ...

Prokuroria kërkon të dënohen ish drejtori i Urbanizmit dhe bashkëpunëtorit e tij

Drejtori i Urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me korrupsion.

Shtyhet për qershor gjykimi për keqpërdorim në një konkurs të Spitalit të Gjakovës

Seanca gjyqësore e paraparë për sot ndaj Vera Lleshit, mjeke në Spitalin “Isa Grezda” në Gjakovë, e cila po akuzohet nga Prokuroria e Gjakovës për keqpë...

Jepet mbrojtja përfundimtare në gjykimin ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit të Gjakovës

Drejtori i urbanizmit Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional në këtë drejtori, Agron Gojani, po akuzohen për vepra penale të ndërlidhura me ...

Dështon seanca gjyqësore ndaj ish-drejtorit Muzeut të Kosovës

Shtyhet gjykimi ku i akuzuar është ish-drejtori i Muzeut të Kosovës, Skënder Boshtrakaj.  Boshtrakaj, akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Gjakovë, shtyhet seanca ndaj drejtorit dhe bashkëpunëtorit në Drejtorinë e Urbanizmit

Drejtori i Urbanizmit  në Gjakovë, Arben Bakalli, bashkë me ish-arkitektin e tashmë bashkëpunëtorin profesional pranë kësaj drejtorie Agron Gojani, po akuzohen me akuza të ndërlidhura me ...