Postet nga: keqpërdorim i pozitës zyrtare

Gjykimi për telefonat dhe gomat e ekskavatorit të ujësjellësit në Mitrovicë, dëshmon ish-kryeshefi

Ish-kryeshefi i ujësjellësit në Mitrovicë, Faruk Hajrizi, ka dhënë dëshminë e tij në gjykatë rreth një rasti në të cilin një zyrtar i kësaj kompanie ...

Kryetari i Novobërdës sërish nuk i përgjigjet Gjykatës

 

Novobërdë, shefi i urbanizmit akuzohet se lejoi mbindërtimin pa leje

Selatin Beqiri, shef i urbanizmit në Komunën e Novobërdës po akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare në lidhje me një mbindërtim në kë...

I akuzuari akuzon prokurorin se “është privat e jo i shtetit”

Nën tensione të larta ka filluar rigjykimi ndaj të akuzuarve Senad Ramaj dhe Besim Osmani, të cilët akuzohen për falsifikim të dokumenteve dhe keqpërdorim të pozitë...

Dosja e Prokurorisë: Ish-Drejtori i Financave në Kllokot i keqpërdori mbi 10 mijë euro

Ish-Drejtori  për Buxhet dhe Financa në Komunën e Kllokotit, Nikolla Nojkiq, po akuzohet se vodhi mbi 10 mijë euro të taksave të komunës.

Dështon sërish seanca ndaj drejtorit të Urbanizimit të Komunës së Novobërdës

 

Dëgjohet dëshmitari i ri në gjykimin e ish-Drejtorit të Urbanizmit të Ferizajt

Në Gjykatën e Ferizajt ka vazhduar seanca ndaj ish Drejtorit të Urbanizmit Faik Grainca i cili akuzohet për keqpërdorim të pozitës zyrtare.

Gjykata vendos për ish-zyrtarët e komunës së Gjilanit