Postet nga: keqpërdorim i detyrës zyrtare

Aktakuzë Ndaj Inspektorëve Ndërtimorë

“Prokuroria Themelore në Gjilan Departamenti i Krimeve të Rënda ka ngritur aktakuzë kundër katër të pandehurve, B. A., V. Sh, M. Sh dhe Sh. H, për ...

Tolaj në Gjykatë për 400 Mijë Euro

Tolaj në Gjykatë për 400 Mijë Euro

Gjykata  ka mbajtur seancën fillestare ndaj Ilir Tolajt dhe të tjerëve të akuzuar për veprat penale keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar dhe mashtrim e ...

Hetimet Ndaj Salih Mekajt Drejt Fundit

Hetimet ndaj ish-kryetarit të Gjykatës së Apelit, Sali Mekaj, janë në përfundim e sipër, thotë prokurorja e rastit Drita Hajdari, ndërkohë që mbrojtja e të pandehurit ...

Sot Shpallet Aktgjykimi për Kryetarin e Shtërpcës

Gjykata Themelore e Ferizajt sot do ta shpallë aktgjykimin ndaj kryetarit të komunës së Shtërpces, Bratislav Nikoliq dhe zyrtarit të prokurimit në këtë komunë, Agim Rexhepi.

Kryetari i Drenasit në Gjyq për Banesën e Kontestuar

Ata akuzohen nga Prokuroria Themelore në Prishtinë për veprën penale  të keqpërdorimit të pozitës apo autoritetit zyrtar.

Vendim i ri i Gjykatës për Salih Mekajn dhe Vlora Goranin

Gjykata Themelore në Prishtinë ka vendosur që të pandehurve Salih Mekaj dhe Vlora Gorani t’ua vazhdojë masën e arrestit shtëpiak edhe për dy muaj të tjerë.

Përsëri Arrest Shtëpiak për Gjykatësin Salih Mekaj

Gjyqtarja e procedurës paraprake në Gjykatën Themelore në Prishtinë, Alltëne Murseli, u ka caktuar masën e arrestit shtëpiak, kryetarit të Gjykatës së Apelit, Salih ...

Sali Mekaj dhe Vlora Gorani Presin Masën e Sigurisë

Sot në Gjykatën Themelore te Prishtinës u mbajt mbahet seancë mbi rivendosjen e masës ndaj Sali Mekajt dhe Vlora Goranit.