Postet nga: kenan hasani

Gjykata shpall vendimin për të akuzuarit që rrahën gazetarin Valon Syla

Lum Dervishi, Okan Hasani dhe Kenan Hasani janë dënuar nga Gjykata e Prishtinës lidhur me rrahjen që tre të akuzuarit sipas prokurorisë i kishin bërë gazetarit Valon ...

Valon Syla kërkon 30 mijë euro dëmshpërblim nga të akuzuarit për sulmin fizik ndaj tij

Gazetari Valon Syla i përfaqësuar nga avokati Kushtrim Palushi, gjatë dhënies së fjalës përfundimtare ka parashtruar kërkesë pasurore juridike në vlerë prej 30 mijë euro ...

Gazetari Valon Syla rrëfen në Gjykatë momentin kur ishte rrahur nga tre të akuzuarit

Lum Dervishi, Kenan Hasani dhe Okan Hasani janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës.

Dy të akuzuarit për rrahjen e Valon Sylës refuzojnë të ngritën në këmbë – E njohim ligjin e Allahut

Dy nga tre të akuzuarit për sulmin fizik ndaj gazetarit Valon Syla kanë refuzuar të ngritën në këmbë në gjykimin ndaj tyre.

Çka deklaruan në gjykatë tre të dyshuarit për sulm ndaj gazetarit Valon Syla?

“Ndjej keqardhje që ka ndodhë dhe nuk ka motive siç e ceki prokurori, ka qenë e momentit për shkak se e ka fyer Pejgamberin a.s”- është një ...

Ky është vendimi i Gjykatës për tre të dyshuarit për sulm ndaj Valon Sylës

Një muaj paraburgim i është shqiptuar si masë e sigurisë nga Gjykata e Prishtinës ndaj tre të dyshuarve për sulmin fizik ndaj gazetarit Valon Syla.

Përfundon seanca ndaj të akuzuarve për sulmin ndaj Valon Sylës

Më shumë se dhjetë policë, disa prej tyre të Njësisë së Reagimit të Shpejtë u përkujdesën sipas detyrës që tre të dyshuarit për sulm ndaj ...