Postet nga: kelkos

Pishtarët: U bën dhjetë vjet që kontrata e Komunës së Deçanit dhe Kelkosit për hidrocentralet s'u përmbush asnjëherë

Organizata Pishtarët ka reaguar në dhjetëvjetorin e lidhjes së kontratës në mes të komunës së Deçanit dhe kopanisë Klekos për ndërtimin e hidrocentraleve ...

Liburn Aliu: Kemi refuzuar lejen mjedisore për hidrocentralin Lumbardhi 2 në Deçan

Ministri i Ministrisë së Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës ka bërë të ditur në konferencë që kjo Ministri tashmë i ka refuzuar kërkesën për ...

Organizata ‘Pishtarët’: Ministria e Ambientit po planifikon leje të reja për KELKOS-in në Deçan

Organizata jo-qeveritare ‘Pishtarët’ ka thënë se Ministria e Ambientit është duke planifikuar që të lëshojë leje të reja për hidrocentrale në Deçan, kompanisë private KELKOS.

Kelkos heq dorë nga paditë ndaj aktivistëve Shpresa Loshaj dhe Adriatik Gacaferi

Kompania Kelkos Energy ka hequr dorë nga padia ndaj aktivistëve të mjedisit, Shpresa Loshaj dhe Adriatik Gacaferi.

Eurodeputeti austriak Waitz, viziton Zallin e Rupës, u premton mbështetje banorëve

Thomas Waitz eurodeputet i Partisë së Gjelbër, ishte dje në vizitë në Zalle të Rupës për t'u njohur më afër me situatën në terren dhe ...

Aliu: “Kelkos”-it i refuzohet leja mjedisore

Ministri Liburn Aliu ka thënë në emisionin “Kallxo Përnime” se hidrocentralit të “Kelkos”-it i është refuzuar leja mjedisore.

"Amnesty International" i bën thirrje KelKos-it të tërheqë padinë ndaj Shpresa Loshajt dhe Adriatik Gacaferit

"Amnesty International" i ka bërë thirrje kompanisë "KelKos Energy" që të tërheqë padinë ndaj dy aktivistëve mjedisorë, Shpresa Loshaj e Adriatik Gacaferi.

'Pishtarët' kërkojnë informacione nga Ministria e Mjedisit se pse është ende në shqyrtim lënda e KelKos-it për 'Lumbardhi 2'

Organizata “Pishtarët” ka kërkuar nga Ministria e Ambientit sqarime se pse është në shqyrtim lënda e kompanisë KelKos për hidrocentralin “Lumbardhi 2” kur kanë kaluar të gjitha ...