Postet nga: kelkos energy

MEA me raport ekologjik pas ankesës së organizatës "Pishtarët" për lejet ujore në grykën e Deçanit

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit përmes një komunikate ka reaguar lidhur me ankesën e OJQ ‘Pishtarët’ për lejet ujore që konsiderohet se paraqesin dëm pë...

‘Pishtarët’ i bëjnë thirrje Muharrem Nitajt të veprojë për shkeljet e KelKos-it në Deçan

Organizata për mbrojtjen e ambientit ‘Pishtarët’ përmes një komunikatë i kanë bërë thirrje U. D. ministrit të ri të ekonomisë dhe ambientit Muharrem Nitaj që të ...

Kusari- Lila: KELKOS ka bërë shkelje të vazhdueshme, leja ujore e kundërligjshme

Deputetja nga radhët e Grupit Parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Mimoza Kusari- Lila ka thënë se ka pasur shkelje të vazhdueshme nga kompania KELKOS, para se asaj ...

LIVE – Interpelanca e ministrit Kuçi për dhënien e licencave KELKOS-it për hidrocentralet

Kuvendi i Kosovës ka nisur Interpelancën me ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, në lidhje me dhënien e licencave afatgjate (40 vjet) për prodhimin e ...

KelKos i quan çorientuese deklaratat e kryetarit të Deçanit për linjat e furnizimit me ujë të pijshëm

Kompania "KelKos Enegy" përmes një deklarate ka reaguar lidhur me akuzat e fundit të kryetarit të Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, se nuk u respektuan normat pë...

Vetëvendosje: Gjykata ka pezulluar lejet e Kelkos Energy për dy hidrocentralet në Lumbardhin e Deçanit

Lëvizja Vetëvendosje përmes një njoftimi ka thënë se Gjykata e Prishtinës ka marrë vendim për pezullimin e punës së dy hidrocentraleve që operojnë ...

LVV kërkon interpelancë për Blerim Kuçin për lejen 40 vjeçare të KELKOS-it

Grupi parlamentar i Lëvizjes Vetëvendosje ka kërkuar interpelancë për ministrin e Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçin, për dhënien e licencave afatgjate (40 vjet) pë...

Kërkesat e KELKOS-it për leje të hidrocentraleve, nesër mblidhet ZRrE

Zyra e Rregullatorit për Energji nesër në mbledhjen e saj të radhës pritet të shqyrtojë aplikacionin e kompanisë “Kelkos” për prodhimin e energjisë elektrike në Hidorocentralin ...