Postet nga: KEK

Rritet interesimi i kompanive ndërtuese për certifikimin e punëtorëve

 

KEK-u arrin rekord në prodhimin e qymyrit për termocentralet

Me gjithë problemet dhe sfidat e shumta që dolën me shpronësimin e pronave në Shipitullë, Divizioni i prodhimit të qymyrit i Korporatës Energjetike të Kosovës ka ...

Drejtori i KEK-ut me BMW

Njazi Thaçi, kushëriri i presidentit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi është zgjedhur drejtor menaxhues i KEK-ut në tetor të vitit të kaluar.

Pas raportimit të KALLXO.com për zgjedhjen e njeriut të PDK-së në KEK, reagojnë disa OJQ

Pas raportimit të Kallxo.com se Nysret Kelmendi, ish-kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Obiliqit, është zgjedhur zëvendësdrejtor i Korporatës Energjetike të Kosovë...

Dyshime për parregullsi: Njeriu i PDK-së së Kadri Veselit emërohet zv.drejtor në KEK

Nysret Kelmendi, ish-kandidati i PDK-së për kryetar të Komunës së Obiliqit, është zgjedhur zëvendësdrejtor i Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

KEK-u kryen remontin kapital të Bllokut B-2

Me qëllim të  rritjes së sigurisë së prodhimit të energjisë elektrike dhe furnizimit të qytetarëve me energji stabile, Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka nisur remontin kapital ...

KEK-u reagon pas deklaratës së Xhafer Gashit për punësimet në koorporatë

Koorporata Energjetike e Kosovës përmes një komunikate për media ka reaguar pas deklaratës së kryetarit të Obiliqit, Xhafer Gashi, në lidhje me punësimet në KEK, ...

Kryetari i Obiliqit kërkon punësim të banorëve të komunës në KEK

Kryetari i komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi ka thënë se ndjehet i revoltuar me zhvillimet e fundit në Korporatën Energjetike të Kosovës (KEK), si dhe me ...