Postet nga: KEDS

Punime të planifikuara, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në këto lokalitete të vendit

Kompania për distribuimin e energjisë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në kuadër të projekteve investuese por edhe për sigurinë e sistemit ...

Punime të planifikuara, KEDS njofton në cilat fshatra e qytete nesër do të ndalet rryma

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik të vendit nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS njofton për punime të planifikuara në Fushë Kosovë

 

Punime të planifikuara, KEDS tregon ku do të ndalet rryma për 12 orë

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara, gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të Kosovë...

Punime të planifikuara, KEDS njofton për ndërprerje të rrymës gjatë ditës së nesërme

KEDS ka planifikuar punime edhe nesër në sistemin energjetik të Kosovës, qoftë për projekte investuese qoftë për sigurinë e rrjetit.

Punime të planifikuara, KEDS njofton për lokalitetet që nesër do të mbesin 12 orë pa rrymë

Për shkak të punimeve të planifikuara kompania e distribuimit të energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se edhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa ...

Punime të planifikuara nga KEDS, në këto lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës

Kompania për distribuimin e rrymës në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve në projekte investuese dhe për sigurinë në rrjetin energjetik në disa ...

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër deri 12 orë pa rrymë do të mbesin këto lokalitete

Kompania për distribuimin e energjisë elektrike në Kosovë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara nesër do të ketë ndërprerje të rrymës ...