Postet nga: KEDS

Punime të planifikuara, KEDS paralajmëron edhe për nesër ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

Kompania e distribuimit të energjisë elektrike, KEDS, ka njoftuar se edhe nesër ka paraparë punime në rrjet, me ç;rast do të ketë ndërprerje të rrymës në disa ...

KEDS ka planifikuar punime në rrjet, këto janë lokalitetet që do të kenë ndërprerje të rrymës

Kompania KEDS ka paraparë punime edhe për ditën e nesërme (13 nëntor) dhe për këtë arsye në disa lokalitete të vendit do të ketë ndë...

Punime të planifikuara nga KEDS, nesër 12 orë pa rrymë mbesin disa lokalitete

Për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik KEDS njofton se në disa lokalitete të vendit do të ketë ndërprerje të rrymës.

Punime të planifikuara, KEDS njofton se nesër do të ketë ndërprerje të rrymës deri në 12 orë

Për shkak të punimeve të planifikuara, KEDS njofton se edhe nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Punime të planifikuara, nesër do të ketë ndërprerje të energjisë në këto lokalitete të vendit

Kompania për distribuimin e energjisë, KEDS, ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në kuadër të projekteve investuese por edhe për sigurinë e sistemit ...

Punime të planifikuara, KEDS njofton në cilat fshatra e qytete nesër do të ndalet rryma

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara në sistemin energjetik të vendit nesër në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike.

KEDS njofton për punime të planifikuara në Fushë Kosovë

 

Punime të planifikuara, KEDS tregon ku do të ndalet rryma për 12 orë

KEDS ka njoftuar se për shkak të punimeve të planifikuara, gjatë ditës së nesërme do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike në disa lokalitete të Kosovë...