Postet nga: Kastriot Berisha

Millaku: 10% e punëtorëve nga të gjitha inspektimet kanë dalë të jenë të paregjistruar   

Udhëheqësi i Inspektoratit të Punës, Agim Millaku, ka thënë në emisionin "Kallxo Përnime" se 10 për qind e punëtorëve nga të gjitha inspektimet ...

Punësimi joformal, Hamiti nga ATK: Vetëm në 5 muajt e fundit janë regjistruar 2 mijë punëtorë

Drejtori i Departamentit të Riskut në Administratës Tatimore të Kosovës, Agron Hamiti, tha gjatë emisionit “Kallxo Përnime” se çështja e punësimit joformal, ose punës së ...

Pasiguria e punëtorëve – LIVE 

Në emisionin “Kallxo Përnime” është duke e transmetuar debati për pasigurinë dhe të drejtat e punëtorëve në Kosovë. 

Berisha: Për vjedhje të një biçiklete dënim më i rëndë se për korrupsion

Gazetari dhe monitoruesi i proceseve gjyqësore nga BIRN, Kastriot Berisha, ka thënë se në Kosovë për vjedhje të një biçiklete u shqiptua dënim më i ...

Kastriot Berisha

Berisha: Institucionet që duhet t’i mbrojnë gazetarët po i ndjekin penalisht

Gazetari dhe monitoruesi i rasteve gjyqësore Kastriot Berisha ka thënë se raporti i fundit i Departamentit amerikan të Shtetit për mediat është alarmues dhe shqetësues.

Kastriot Berisha nga KALLXO.com zgjidhet "Gazetari i vitit 2021"

Gazetari i KALLXO.com, Kastriot Berisha, është zgjedhur gazetari i vitit 2021 nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës.

Berisha: Duhet të zhvillohet hetim penal ndaj gjyqtares dhe prokurores së rastit

Kastriot Berisha nga Zyra Ligjore e BIRN ka thënë se ndaj gjyqtares së rastit të dhunimit të 15 vjeçares duhet të zhvillohen procedura hetimore të natyrës penale.

Berisha: Rasti i ngacmimit seksual në Malishevë nuk do të duhej të shkonte në ndërmjetësim

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet historia e ngacmimit seksual të një nxënëseje në Malishevë.