Postet nga: Kastriot Berisha

Berisha: 11 vdekje në vendin e punës më 2022

Në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për të drejtat e punëtorëve në Kosovë.

Berisha: Qeveria duhet të ndajë mjetet për pagat jubilare pasi paditë po shtohen dhe buxheti po dëmtohet

Në emisionin “KallxoPërnime” është diskutuar për pagat jubilare të mësimdhënësve dhe të mjekëve të cilat janë në procese gjyqësore.

Berisha: Në 11 raste të akuzuarit për korrupsion u liruan edhe pse pati prova për t'i dënuar

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për gabimet e gjyqtarëve, ndikimet e tyre në sistemin e drejtësisë, si dhe rastet e korrupsionit.

Berisha: Nuk e di çfarë shkelje të tjera duhet të ndodhin që një gjyqtar të largohet nga puna

Në emisionin “Kallxo Përnime” po debatohet për gabimet e gjyqtarëve dhe ndikimet e tyre në sistemin e drejtësisë.

Kastriot Berisha: Shumë lëndë të krimeve seksuale janë parashkruar

Kastriot Berisha nga zyra ligjore e BIRN-it ka thënë se janë befasuar kur kanë parë numrin e lëndëve të krimeve seksuale që janë parashkruar.

Berisha: Punëtorëve u shkelen të drejtat nga shteti dhe punëdhënësi 

Hulumtuesi dhe zyrtari ligjor në BIRN, Kastriot Berisha, gjatë emisionit “Kallxo Përnime” tha se punëtorët janë të shtypur edhe nga punëdhënësi e edhe shteti.  

Si fshihen punëtorët e paregjistruar nga pronarët gjatë kontrolleve të inspektorëve? 

Hulumtuesi dhe zyrtari ligjor në BIRN, Kastriot Berisha, gjatë emisionit “Kallxo Përnime” ka thënë se ka pasur rast kur punëtorët e paregjistruar janë fshehur në banjo ...

Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat: Punëtorët regjistrohen kur shteti ndan subvencione, 70% janë familjarë të pronarëve

Kryetari i Sindikatës së Sektorit Privat, Jusuf Azemi, gjatë emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se regjistrimi i punëtorëve po bëhet vetëm pasi qeveria ...