Postet nga: kartoni i gjelbër

S’ka zgjidhje për sigurimin shtesë kufitar

Kosova vazhdon të jetë vendi i vetëm në Evropë që nuk bën pjesë në Këshillin e Byrove Evropiane – duke mbetur ende jashtë Sistemit të Kartonit të Gjelbë...

Kosova synon Kartonin e Gjelbër përmes një shteti tjetër

Kosova synon të bëhet pjesë e sistemit të Kartonit të Gjelbër përmes një shteti tjetër - e vetme nuk mund të arrijë, pasi nuk është anë...

Emilija Rexhepi: Nga 1 korriku në Mal të Zi pa taksë

Zëvendëskryeministrja Emilia Rexhepi ka njoftuar se nga 1 korriku qytetarët e Kosovës do të udhëtojnë në Mali të Zi pa e paguar taksën për ...

Aplikimi për Kartonin e Gjelbër, vetëm pas shtatorit 2021

Numri i madh i veturave të paregjistruara është vetëm një nga problemet që Kosova duhet të zgjidhë para se të bëhet aplikimi për anëtarësim në ...

Hoti: Në janar fillojnë bisedat për të bërë Kosovën pjesë të Kartonit të Gjelbër

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti bashkë me ministren e Financave, Hykmete Bajrami vizituan Bankën qendrore të Kosovës.

Qeveria zyrtarisht heq sigurimin kufitar për diasporën dhe të huajt që hyjnë në Kosovë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar vendimin për mbulimin e primit të policës së sigurimit kufitar për të gjithë bashkatdhetarët dhe të ...

Qeveria nga sot mbulon shpenzimet e Kartonit të Gjelbër për bashkatdhetarët

Byroja Kosovare e Sigurimit ka njoftuar të gjithë bashkëatdhetarët se nga sot Qeveria e Kosovës ka marrë përsipër mbulimin e plotë të primit të Sigurimit ...

Qeveria ua heq kartonin e gjelbër atyre që hyjnë në Kosovë

Ministria e Financave së bashku me Ministrinë e Punëve të Brendshme, Bankën Qendrore të Kosovës dhe Byrosë Kosovare të Sigurimit janë marrë veshë për të mbuluar ...