Postet nga: kapllan halimi

Gjykimi i ish ministrit Rikalo dhe të tjerëve, dëshmitarja: Kisha detyrë të caktoj takimet e grupit

Në seancën ndaj ish-ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish-zyrtarëve të tjerë të akuzuar për korrupsion, është dëgjuar dëshmitarja Danica ...

Dështon seanca ndaj Nenad Rikalos dhe të tjerëve të akuzuar për korrupsion

 

Nën dyshimin e keqpërdorimit të 4 milionë eurove, ka vazhduar gjyqi ndaj ish ministrit Rikallo dhe të tjerëve

Ish-ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo dhe 7 ish- zyrtarë të tjerë të akuzuar për korrupsion, sot, në Gjykatën e Prishtinës, dhanë fjalën ...

Ish-ministri nga Lista Serbe dhe zyrtarët e lartë të Ministrisë së Bujqësisë dalin në gjyq për grantet e ministrisë

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur shqyrtimi i dytë, në rastin për korrupsion ndaj Nenad Rikalo, ish-ministër i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), sekretarit ...

Gjykimi ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo mbahet më 21 prill

Gjykimi ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo dhe zyrtarëve të tjerë, të akuzuar për keqpërdorimin e detyrës zyrtare, është caktuar të mbahet më 21 prill 2020.

Si ishte deklaruar në Gjykatë ish-ministri i Bujqësisë Nenad Rikallo

Ish-ministri Nenad Rikallo, ishte deklaruar i pafajshëm për veprën keqpërdorim i detyrës zyrtare. Të pafajshëm ishin deklaruar edhe sekretari i përgjithshëm Kapllan ...

Mbyllet gjykimi ndaj Nenad Rikalos për shkak të rrezikut nga coronavirusi

Gjykimi ndaj ish-ministrit Nenad Rikallo dhe zyrtarëve të tjerë për keqpërdorimin e detyrës zyrtare po mbahet duke mos i lejuar monitoruesit e shoqërive civile që ...

Ndarja e milionave për Mitrovicën veriore, ish-ministri Rikallo para gjyqit

Ish-ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit, Nenad Rikallo, sekretari i kësaj ministrie Kapllan Halimi, do të ulen sot në bankën e të akuzuarve.