Postet nga: Kansoje

Pejë - Polici i arrestuar dyshohet se shantazhoi një grua me publikimin e një videjo intime

Polici i arrestuar nga Inspektoratit Policor të Kosovës është ndaluar për 48 orë për tre vepra penale.

Mitrovicë: Gruaja raporton në polici për maltretim fizik e psikik

Një grua në Mitrovicë, ka raportuar në polici se është maltretuar fizikisht dhe psikikisht nga një person i dyshuar.

Istog, gruaja raporton në polici kanosjen nga i dashuri i saj

Një grua në Istog ka raportuar në polici se është kanosur nga një person i dyshuar me të cilin ishte në lidhje.

Kanosje me vrasje brenda lokalit në Shupkovc të Mitrovicës

Një person është kanosur me vrasje brenda një lokali me muzikë në fshatin Shupkovc të Mitrovicës.

Prizren - Djali kanos nënën

Një person është arrestuar nga Policia pasi dyshohet se ka kanosur nënë e tij.

Kanosja e të dyshuarit ndaj policit: “Ki me ma pa sherrin se nuk e kam përfunduar me ty”

Prokuroria Themelore në Pejë ka ngritur aktakuzë ndaj një personi të dyshuari i cili ditë më parë kishte kanosur zyrtarin policor.

Ferizaj, arresohet pasi ia pubikon viktimës fotografitë

Një person është arrestuar dje në Ferizaj për kanosje dhe fotografim të paautorizuar.

Polici kanoset në Prishtinë

Një zyrtar i Policisë së Kosovës ka raportuar dje në polici në rast të kanosjes.