Postet nga: kandidatet për asambliste

Prioritetet që do t'i shtyjnë përpara kandidatet për Asamblenë e Vitisë

Kandidatet për asambliste në Kuvendin Komunal të Vitisë, në #DebatPernime kanë prezantuar prioritetet e tyre, nëse arrijnë të marrin mandat nga zgjedhjet e 17 tetorit.

Prioritetet në qeverisje të kandidateve gra për Kuvendin Komunal të Prishtinës

Kandidatet gra për këshilltare në Kuvendin Komunal Komunal të Prishtinës, në Debat Pernime kanë paraqitur prioritetet e tyre në rast se sigurojnë mandate nga zgjedhjet e 17 tetorit.

Cilat janë prioritetet për qeverisjen lokale, tregojnë kandidatet për asambliste të Fushë Kosovës

Kandidatet për asambliste të komunës së Fushë Kosovës, në #DebatPernime kanë treguar se cilat çështje do t’i kenë prioritet në rast se marrin mandat në zgjedhjet ...

Prioritetet e kandidateve gra për asambliste në Malishevë 

Kandidatet për asambliste në Komunën e Malishevës kanë treguar prioritetet e tyre në rast se marrin mandat.

Kandidatet gra për asamblenë e Kamenicës tregojnë prioritetet e tyre

Kandidatet për asambliste në Kuvendin Komunal të Kamenicës, në Debat Pernime kanë treguar se cilat politika do t’i shtyjnë përpara nëse marrin mandat nga zgjedhjet ...

Politikat që do t’i shtyjnë përpara kandidatet për asambliste të Istogut

Kandidatet për asambliste në Kuvendin Komunal të Istogut, në Debat Pernime kanë prezantuar politikat dhe prioritetet e tyre nëse marrin mandat nga zgjedhjet e 17 tetorit.

Kandidatet gra për asamblenë e Novobërdës tregojnë prioritetet e tyre

Kandidatet gra, të cilat po kërkojnë besimin e qytetarëve për Asamblenë e komunës së Novobërdës kanë treguar prioritetet e tyre.

Shumica e kandidateve për asambliste në Rahovec premtojnë mbështetje për gratë 

Kandidatet për asambliste në Komunën e Rahovecit, në Debat Pernime i kanë shpalosur prioritetet e tyre nëse marrin mandat nga zgjedhjet lokale të 17 tetorit.