Postet nga: Kamenica

Mësimi në Kamenicë ka filluar sot sipas vendimit të Ministrisë së Arsimit

Më 23 prill, ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci kishte marrë vendim për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar për 441 nxënë...

Merret vendim për kompensimin e orëve të humbura në Kamenicë

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka marrë vendim për organizimin e mësimit alternativ të përshpejtuar për 441 nxënës të Komunës së ...

Kamenica nënshkruan tri marrëveshje për efiçiencë të energjisë

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka njoftuar se i ka nënshkruar tri marrëveshje me Fondin e Kosovës për Efiçiencë të ...

kamenic

Problemet e vjetra me kryetarin e ri në Kamenicë

Komuna e vogël e Kamenicës udhëhiqet nga kryetari më i ri në Kosovë, Qëndron Kastrati, por tre vite pas fillimit të mandatit e tij, në Komunë...

Premtimet dhe të vërtetat e qeverisjes në Kamenicë

Mungesa e ujit të pijshëm, mungesa e ndriçimit, kanalizimit, asfaltit si dhe deponitë ilegale të mbeturinave janë disa nga problemet të cilat e kanë shoqëruar Komunën ...

Telashet me reformën e arsimit në Kamenicë, flet Qëndron Kastrati

Kryetari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati ka thënë që riorganizimi i shkollave apo siç njihet ‘reforma’ në arsim ka qenë iniciativë e guximshme e me ...

Kamenica Dubai Nuk Bëhet

Vendi që ka ajrin më të pastër në Kosovë është Kamenica. Në kufi me malet që ndajnë Kosovën me Serbinë, e rrethuar ngado me gjelbërim, ajo është ...