Postet nga: kallxuesi

Filmimet në QKUK: Doktori duke marrë 100 euro nga pacienti

 

Rrëfimi i zbuluesit të ‘bombave’ në Maqedoninë e Veriut

Gjorgji Lazarevski, kallëzuesi maqedonas që zbuloi përgjime të jashtëligjshme në Maqedoninë e Veriut ka rrëfyer për emisionin ‘Jeta në Kosovë’ procesin e zbulimit të kë...

Kallxuesi i ‘Bombave’ të Zaevit kthehet në vendin e punës

Gjorgji Lazarevski, i njohur në shtetin e tij në Maqedoni si personi që i tregoi botës përgjimet e ish – kryeministrit Nikola Gruevski në aferën “Bombat”, është kthyer ...

Situata Qesharake me ‘Met Office’ nga mosnjohja e anglishtes nga punëtorët e ASHNA

Kallxuesi i parregullsive në Aeroportin e Prishtinës , Bujar Ejupi ka treguar edhe një situatë qesharake që sipas tij ndodhi kur një i huaj tentoi të komunikojë me zyrtarë të ...

Kërkohet Mbrojtje për Kallxuesit e Korrupsionit

Shefja e Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Natalia Apostolova, ka kërkuar mbrojtje më efikase për kallxuesit e korrupsionit nëpër institucione dhe organizata që financohen ...

Kallxuesit Sot Shënojnë Ditën e Tyre

Qëllimi i lansimit të kësaj dite është që të tërhiqet vëmendja te nevoja për mbrojtjen e fjalës së lirë dhe të drejtës së ...

Drama e Vjedhjes së Organizuar Tatimore

Quajeni qysh të doni: whistleblower, fishkëllues, sinjalizues, informator, alarmues, sinjalizues...