Postet nga: KallxoPernime

Përgjegjësit institucional për planifikimin urban po i refuzojnë debatet

Aktivistja Flutura Zymi ka thënë në debatin KALLXO Pernime se përfaqësuesit institucional që merren me planifikimin hapësinor, qoftë nga MMPHI e as nga Komuna e Kosovë...

Kaosi urban në qytetet kosovare

Kaosi urban që po përjetojnë qytetet kosovare dhe mungesa e planifikimeve hapësinor në nivel qendror dhe lokal ka shtyrë aktivistët të shumtë që të merren me kë...

Nga sonte #KallxoPernime nis serinë e debateve për ndërtimet pa kritere - PROMO

#KallxoPernime sonte nis serinë e debateve për planifikimin urban të komunave tona.

Liburn Aliu: Të gjitha monopolet do të shikohen veç e veç

Ministri i Ministrisë së Infrastrukturës, Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka thënë në emisionin “KallxoPernime” se ka një det të madh të monopoleve të vogla.

Shpenzimi i buxhetit - LIVE

Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për menaxhimin dhe shpenzimin e buxhetit.

Shpëtim Thaçi thotë se trajtimi më i mirë i COVID-19 është vaksinimi

Virusi COVID-19 i gjeti institucionet shëndetësore në vend me kapacitete të ulta, respiratorët shërbejnë për pacientët të cilët kanë probleme me frymëmarrje ...

Nëse do të kishin një spital për COVID-19 mjekët do të kontribonin edhe më shumë për trajtimin e COVID-19

“Spitali COVID-19” është përfoluar shumë të ndërtohet për trajtimin e rasteve të COVID-19, mirëpo një gjë e tillë ka mbetur vetëm “fjalë goje” pasi që ...

KALLXOPernime me pulmologun Shpëtim Thaçin - LIVE

I ftuar sonte në #KALLXOPernime përballë Jeta Xharrës është pulmologu Shpëtim Thaçi.