Postet nga: kallxo pernime

Rrëfimi se si kishte rënë në mina vetura e Ambasadës kanadeze në afërsi të Likovcit

Në një intervistë ekskluzive, Nora Visoka Weller në emisionin "Kallxo Përnime", ka rrëfyer për ngjarjen kur ajo bashkë me diplomatë kanadezë, kishin rënë në mina në ...

Cili ishte takimi i parë i gazetarëve të huaj me ushtarët e UÇK-së?

Nora Visoka Weller ka rrëfyer për herë të parë se si ishin takuar gazetarët e huaj që kishin ardhur në Kosovë, në vitin 1997, me ushtarët e ...

Si u zbulua që Millosheviqi më 1997 po falsifikonte votat në fshatin Debëllde?

Nora Visoka Weller,  avokate në Universitetin e Cambridge, që në kohën e luftës në Kosovë ka punuar si përkthyese për misionet ndërkombëtare, ka rrë...

Rrëfimi ekskluziv i përkthyeses Nora Visoka Weller për luftën në Kosovë - LIVE

Në emisionin "Kallxo Përnime" po transmetohet intervista ekskluzive me Nora Visoka Weller.

Rrëfimi ekskluziv i përkthyeses Nora Visoka Weller për luftën në Kosovë

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" nga ora 22:15 ndiqni rrëfimin ekskluziv të Nora Visoka-Weller për luftën në Kosovë.

Zymi: Vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit është në kundërshtim me atë çka thotë Instituti i Natyrës

Flutra Zymi nga organizata "Qytetarët Aktivë", ka thënë se vendimi i Agjencisë për Mbrojtjen e Mjedisit (AMMK), në lidhje me projektin e ‘Parkut të aventurave’ në Gë...

Bajraktari: Projekti "Parku i aventurave" në Gërmi ka shkelje ligjore

Fitore Bajraktari nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), ka thënë se projekti i Komunës së Prishtinës për ndërtimin e ‘Parkut të aventurave’ ...

Salihu: "Parku i aventurave" synon të bëhet në zonën më të mbrojtur të Gërmisë

Krenare Salihu nga Organizata Botërore për Mbrojtjen e Natyrës (WWF), në emisionin "Kallxo Përnime", ka thënë se projekti i "Parkut të aventurave" në Gërmi, ...