Postet nga: kallxo pernime

Kushtet e punës të punëtorëve të Kosovës- LIVE

Sonë në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni emisionin mbi kushtet e punës.

A është Vetëvendosje kundër termocentraleve me qymyr, flet Liburn Aliu

I ftuar në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ministri i Infrastrukturës, Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka folur në lidhje me termocentralet me qymyr në Kosovë.

Ministri Liburn Aliu tregon se çka do të bëjë me hidrocentralet

I ftuar në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ministri i Infrastrukturës, Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka folur në lidhje me çështjen e hidrocentraleve dhe degradimin e mjedisit ...

Liburn Aliu: Aktakuza ndaj meje ka motiv politik

Liburn Aliu, ministër i Infrastrukturës, Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, ka folur në lidhje me aktakuzën e ngritur ndaj tij, për kohën kur ishte drejtor ...

Aliu flet për aktakuzën ndaj tij, tregon a do të japë dorëheqje

Ministri i Infrastrukturës, Ambientit dhe Planifikimit Hapësinor, Liburn Aliu, ka folur në lidhje me aktakuzën e ngritur ndaj tij nga Prokuroria e Shtetit, për leje ndë...

Defektet e infrastrukturës kosovare

Rrugët me gropa, mungesë e sinjalistikës, mirëmbajtje e dobët por investime të mëdha. Kështu përshkruhet më së miri infrastruktura në Kosovë.

Dëmet në infrastrukturë - LIVE

 Sonte në emisionin “Kallxo Përnime” po ndiqni emisionin që i kushtohet infrastrukturës dhe dëmtimeve të infrastrukturës, sidomos asaj rrugore, të Kosovës.

Pamje ekskluzive, arrestimi i policit të dyshuar për abuzim seksuali

Pamje ekskluzive të arrestimit të zyrtarit policor nga rajoni i Gjilanit po transmetohen në emisionin "Kallxo Përnime".