Postet nga: kallxo pernime

Krimet etnike - LIVE

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" po diskutohet për stigmatizimin e komuniteteve rom, ashkali dhe egjiptas.

Sonte në Kallxo Pernime historia e ngacmimit seksual të një nxënëse në Malishevë

Sonte në emisionin “KALLXO Pernime” do të diskutohet në lidhje me vendimin skandaloz të Gjykatës së Pejës për dhunimin e 15-vjeçares.

Visar Prebreza: Bizneset janë lodhur duke bërë ankesa në OShP  

Redaktori i KALLXO.com, Visar Prebreza, ka thënë se bizneset kanë nisur të mos dërgojnë më ankesa në Organin Shqyrtues të Prokurimit apo siç njihet Gjykata e Tenderë...

Isuf Zejna: Për shkak të mungesës së bordit të OShP-së qytetarët mbetën pa shumë shërbime

Isuf Zejna, ekspert i prokurimit, gjatë emisionit "Kallxo Përnime" ka komentuar pasojat e zvarritjes së zgjedhjes së bordit të Organit Shqyrtues të Prokurimit.

Eman Rrahmani: Është jonormale dallimi në poentim mes britanikëve dhe komisionit vendor

Eman Rrahmani, deputet i Lëvizjes Vetëvendosje, e quajti "shqetësues" dallimin në vlerësimin e kandidatëve për anëtarë të bordit të OShP-së ndërmjet tre ...

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit - LIVE

Kriza në Organin Shqyrtues të Prokurimit është tema e emisionit të sontëm "Kallxo Përnime".

Sonte në "Kallxo Përnime" hulumtimi ekskluziv për kontrabandën me duhan

Sonte në emisionin "Kallxo Përnime" transmetohet një hulumtim ekskluziv për kontrabandën me duhan në zonën e Mitrovicës së Veriut.

Zymi: Komunat në Kosovë janë në kaos nga keqplanifikimi

Flutura Zymi udhëheqëse e organizatës, ‘Qytetarët aktiv’ ishte e ftuar në debatin për planifikim urban të Prizrenit në #KallxoPernime.