Postet nga: KALLXO Forca

‘Defender Europe 21’: Si arriti FSK-ja të marrë kontrollin e zonës dhe të eliminojë armikun plotësisht

Sonte në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini po transmetohet emisioni #KallxoForca, episodi “Marrja e kontrollit” në kuadër të ushtrimeve të “Defender Europe 21”.

Java e FSK-së: Ushtrimi ‘Marrja e Kontrollit' në ‘Defender Europe – 21' - LIVE

Sonte në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini po transmetohet emisioni #KallxoForca, episodi “Marrja e kontrollit” në kuadër të ushtrimeve fushore të “Defender Europe 21”.

‘Defender Europe-21': Si i bëri ballë FSK-ja sulmeve të njëpasnjëshme të armikut në skenarin 'Kodra e Shulanit'

Sonte në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini po transmetohet emisioni #KallxoForca, episodi “Kodra e Shulanit” në kuadër të ushtrimeve të “Defender Europe 21”.

‘Defender Europe- 21’, si e organizuan ushtarët e FSK-së skemën e 'sulmit' - VIDEO

Sonte në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini po transmetohet emisioni #KallxoForca, episodi “Sulmi” në kuadër të ushtrimeve të “Defender Europe 21”.

Java e FSK-së – ‘Defender Europe – 21 - ‘SULMI’ - LIVE

Sonte në orën 22:30 në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini po transmetohet emisioni #KallxoForca, episodi “Sulmi” në kuadër të ushtrimeve të “Defender Europe 21”.

Java e FSK-së – ‘Defender Europe – 21 - ‘DISLOKIMI’

Në episodin e parë “Dislokimi”, i serisë së dytë të emisioneve Kallxo FORCA, që ka mbuluar Ushtrimin Fushor “Defender Europe 21”, i cili është ushtrim vjetor i shkallës së gjerë ...

Promo: Dita e FSK-së

Sonte në orën 18:00 në KALLXO.com dhe RTV Dukagjini transmetohet emisioni #KallxoForca, dita D, dita e vizitorëve të shquar të "Defender Europe 2021".