Postet nga: kallxo.com

Së shpejti nis Edicioni i 8-të i konferencës më të madhe teknologjike në Ballkan

 

Impakti i KALLXO.com, “Pastërtia” merr vendim për mbeturinat që hidhen në oborrin e saj

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastërtia” ka marrë vendim që mbeturinat të cilat i mbledh në Ferizaj të mos i hedh më në oborrin e kësaj kompanie, ashtu siç ...

Policia hap rast për kërcënimin e ekipit të KALLXO.com

Ekipi i KALLXO.com është kërcënuar dy ditë më parë në komunën e Rahovecit përderisa ishin duke xhiruar në afërsi të teqes “Haxhi Shejh Iljazi ...

Zyrtari i IKShPK-së filmohet duke i marrë paratë

Sonte KALLXO.com transmeton pamje ekskluzive të arrestimit të një laboranti teknik të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike.

Gazetari i KALLXO.com shpërblehet me çmim vjetor nga KOMF

Gazetari i KALLXO.com, Behar Mustafa është shpërblyer me çmim vjetor nga Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë , KOMF.

Zemaj kërkon mbledhje të mbyllur rreth sigurimit të vaksinës anti COVID-19: Janë informata konfidenciale

Në Komisionin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale lidhur me menaxhimin e situatës me Covid-19 janë duke raportuar përfaqësues të Institucioneve Shëndetësore.

Skandaloze: Biseda ku Drejtori i Trepçës e largoi prodhuesin vendor “për pikë të qejfit”  

Sonte në Televizionin Dukagjini u transmetua reportazhi nga KALLXO.com për largimin nga ndërmarrja Trepça të një prodhuesi vendor të prodhimit të peletit i cili për ...

KALLXO.com në listën e Departamentit të Shtetit si burim për ta raportuar korrupsionin në Kosovë

Departamenti  Amerikan i Shtetit e ka listuar Rrjetin Ballkanik për Gazetari Hulumtuese (BIRN), me drejtoreshën Jeta Xharra si njërin prej burimeve ku mund të raportohet korrupsioni në ...