Postet nga: kallëzim penal

ISPE paralajmëron kallëzim penal ndaj ministrit Bytyqi

Kolegji ISPE ka publikuar letrën që do t’ia dërgojë Regjistrit Europian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë (EQAR) dhe Asociacionit Europian për ...

Ngritet kallëzim penal ndaj të dyshuarit për kërcënim të Xhavit Drenori

Ish-asambleisti i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin komunal të Drenasit, Xhavit Drenori, ka njoftuar se Policia e Kosovës ka ngritur Kallëzim Penal në Prokurinë Themelore në Prishtinë...

LVV dorëzon kallëzim penal për vendimin e qeverisë për rritje pagash

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për rritje pagash ka bërë që Lëvizja Vetëvendosje të dërgoj kallëzim penal në Prokurorinë Themelore të Prishtinës.

Prokuroria rrëzoi kallëzimin penal të avokatit Gent Gjini ndaj kryetarit Ymer Hoxha

Avokati Gent Gjini, ka bërë kallëzim penal ndaj kryetarit të Gjykatës Themelore në Prizren, Ymer Hoxhës, për veprën penale kanosje.

Vetëvendosje, kallëzim penal ndaj qeverisë e gjyqtarëve të Kushtetuese për pagat

Lëvizja Vetëvendosje përmes një konference për media ka komentuar vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pagat e qeveritarëve.

Kallëzim Penal për Shkatërrim të Objektit të Trashëgimisë Kulturore në Prizren

Drejtoria e Inspektoriatit në Prizren e ka dorëzuar në Prokurorinë Themelore një kallëzim penal ndaj një qytetari, i cili ka bërë shkatërrimin e një objekti të ...

Kallëzim Penal ndaj Aleksandar Jabllanoviqit

Ndaj Aleksandar Jabllanoviqit është ngritur kallëzim penal nga policia në Mitrovicë dhe i njëjti është dërguar në prokurorinë e këtij qyteti.

Prendrecaj: Po Hakmerren Ata që po i Hetojmë

Kreu i institucionit përgjegjës për mbikëqyrjen dhe hetimin e shkeljeve eventuale të gjyqtarëve dhe prokurorëve, Zef Prendrecaj, duke komentuar rreth lajmit se ndaj tij ë...