Postet nga: kalaja e prizrenit

Prizreni

Komuna e Prizrenit nënshkruan kontratë për studimin e fizibilitetit për teleferikun në Kala

Komuna e Prizrenit po vazhdon punët për jetësimin e projektit të teleferikut në Kala edhe pse kishte anuluar tenderin në vitin 2018. Tashmë kjo komunë ka nënshkruar ...

Qeveria Kurti ndan 200,000 euro për teleferikun në Kalanë e Prizrenit

Qeveria Kurti me buxhetin e vitit 2020 do të financojë me 200,000 euro teleferikun në Kalanë e Prizrenit.

Hapet sot muzeu në Kalanë e Prizrenit  

Sot në Kalanë e Prizrenit do të hapet ekspozita arkeologjike e cila i prin hapjes së muzeut në këtë kala.

Muzeu në Kalanë e Prizrenit i gatshëm për vizitorë

Punët për themelimi e muzeut në Kalasë së Prizrenit janë përfunduar. Por, hapja e tij për publikun pritet të bëhet vetëm pasi merret edhe ...

Lashtësia në lartësi, Kalaja e Gurit që simbolizon Prizrenin

“Përpara meje është i shtrirë Prizreni, i zhytur në gjelbërim nga i cili dalin minaret e më shumë se njëzetë xhamive të cilat zbardhëllojnë e shkë...

Moti me shi, “ Ngom Fest “ zbret nga Kalaja e Prizrenit në ambient të mbyllur

Ekipi i “Ngom Fest “ ka paralajmëruar pjesëmarrësit se për natën e 3-të që është edhe nata e fundit e këtij edicioni, festivali shpërngulet ...

Teleferiku për Kalanë e Prizrenit mbetet në letër

Qytetarët dhe vizitorët të cilët ia mësyjnë Kalasë së Prizrenit edhe më tutje duhet ngjiten në këmbë në një lartësi mbi detare prej 525 metra. ...

Anulimi i Tenderit për Teleferikun e Prizrenit Përfundon në Gjykatën e Tenderëve

Komuna e Prizrenit nuk po arrin të finalizojë tenderin për ndërtimin e teleferikut deri në Kalanë e qytetit. I ka pranuar tri oferta që shkojnë deri në 3.4 milionë ...