Postet nga: Kadri Veseli

Raporti Kuvend-Medie, “Korrekt”

Veseli e vlerësoi kështu punën e medieve në një takim të zhvilluar sot me gazetarët, kameramanët dhe fotoreporterët e akredituar në institucionin që ai ...

Shoqëri Civile Apo Politike?

Shoqëri Civile Apo Politike?

Ndërkohë që protesta e radhës e opozitës është lajmëruar më datën 9 Janar në Prishtinë, një temë tjetër që e ka karakterizuar këtë javë ...

“Jeta në Kosovë” Diskuton për Shoqërinë Civile dhe Politikën

“Jeta në Kosovë” Diskuton për Shoqërinë Civile dhe Politikën

A është politike shoqëria civile në Kosovë, ashtu siç u etiketua dje nga kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli?

Alma Lama e Vjosa Osmani Braktisin Seancën

Dy deputetet e Kuvendit nga LDK, Alma Lama dhe Vjosa Osmani, kanë braktisur seancën e Kuvendit e cila po zhvillohet në sallën alternative në një nga katet e ...

Kuvendi Bllokohet Edhe pa Opozitën

Kur ora kishte kaluar mesnatën, një numër i madh i deputetëve të koalicionit qeveritar dhe komuniteteve pakicë ishin larguar pas pauzës së fundit dhe nuk ishin ...

Kadri Veseli në Gorazhdevc Kërkon Besim në Institucione

Kadri Veseli në Gorazhdevc Kërkon Besim në Institucione

Kadri Veseli vizitoi sot fshatin Gorazhdevc të Pejës ku më 7 dhjetor ndodhi një sulm nga i cili u dëmtua përmendorja dhe disa shtëpi.

Kadri Veseli Kërkon Ndihmën e Akademisë për Shtet Ligjor

Kadri Veseli Kërkon Ndihmën e Akademisë për Shtet Ligjor

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka kërkuar ndihmën e Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës (AShAK) për zhvillimin e, siç u shpreh ...

Seanca e Kuvendit më 14 Dhjetor

Lajmin se seanca e radhës do të mbahet të hënën që vjen e dha kryeparlamentari Kadri Veseli.