Postet nga: Kadri Veseli dhe Rexhep Selimi

Gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së: Dëshmitari i Prokurorisë rrëfen për vrasjen e një personi

Dëshmitari i pestë, i identifikuar me numër 3165 ka rrëfyer për një pretendim të tij për kidnapimin dhe vrasjen e një personi.

Vazhdon gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, pritet të deklarohet dëshmitari i pestë

Në Dhomat e Specializuara në Hagë sot vazhdon gjykimi ndaj krerëve të ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Jakup Krasniqi dhe Rexhep Selimi.

Dëshmitari i pestë tregon se pasi ushtarët e UÇK-së ia morën të afërmit shkoi pas tyre për të kuptuar çfarë ka ndodhur

Në gjykimin e Hashim Thaçit, Kadri Veselit, Rexhep Selimit dhe Jakup Krasniqit, në Gjykatën Speciale, dëshmitari i pestë i Prokurorisë ka përfunduar dëshminë për ...

Ushtari UÇK-së dëshmitar i mbrojtur i Prokurorisë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Dëshmitari i pestë, i identifikuar me numër 3165 të enjten ka vijuar të japë dëshmi në procesin kundër ish-krerëve të UÇK-së.

Dëshmitari thotë se i ndoqi prapa me armë burrat me uniforma të UÇK-së që ia kishin marrë familjarët

Dëshmitari i Prokurorisë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së, Hashim Thaçi, Kadri Veseli, Rexhep Selimi dhe Jakup Krasniqi, ka deklaruar se disa burra me uniforma të ...

Gjykata Speciale urdhëron palët që të sigurojnë publicitet më të madh në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Trupi gjykues, nën udhëheqjen e gjykatësit Charles Smith III, ka dhënë urdhër me gojë për palët që të gjejnë zgjidhje deri më 31 maj 2023 ...

Dëshmitari i pestë fillon dëshminë në gjykimin ndaj ish-krerëve të UÇK-së 

Dhënien e dëshmisë në rastin ndaj ish-krerëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ka filluar ta japë dëshmitari i pestë.

Specialja aprovon kërkesën e mbrojtjes së Kadri Veselit për dokument shtesë në listën e provave

Gjykata Speciale ka aprovuar kërkesën e mbrojtjes së Kadri Veselit për të shtuar një dokument në listën e provave.