Postet nga: kadetët

FSK-së i shtohen edhe 12 kadetë të rinj

Ministria e Mbrojtjes ka njoftuar se Forcës së Sigurisë së Kosovës sot i janë shtuar edhe 12 kadetë të rinj.

FOTOGALERI - Diplomojnë 17 kadetët e gjeneratës 2022 në Akademinë e Mbrojtjes

Në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë është mbajtur ceremonia e diplomimit të 17 kadetëve të gjeneratës 2022 të Akademisë së Mbrojtjes-Qendrës për Studime Universitare të FSK-së “Wesley ...

Ministria e Mbrojtjes shpall konkurs për rekrutimin e kadetëve për vitin akademik 2022/23

Ministria e Mbrojtjes ka hapur thirrjen për rekrutimin e kadetëve të rinj për vitin 2022/23.

Kadetët e FSK-së përfunduan stërvitjen 'Gjithmonë Stoik' (FOTO)

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj ka njoftuar se Kadetët e Forcës së Sigurisë së Kosovës e kanë përfunduar stërvitjen fushore “Gjithmonë stoik” që është edhe ...

Konkursi për kadetë, Policia del me një njoftim për kandidatët

Policia e Kosovës ka njoftuar kandidatët që do t'i nënshtrohen testimit për kadetë policor në Akademinë policore në Vushtrri, se hapësira brenda akademisë mund të ...

FSK-së i shtohen edhe 20 kadetë të rinj

20 kadetë të rinj i janë shtuar Forcës së Sigurisë së Kosovës. Ata u betuan sot dhe katër vjet më vonë pritet të certifikohen si oficerë të FSK-së. ...

Publikohen rezultatet e testit fizik të kandidatëve për kadetë në FSK

Ministria e Mbrojtjes sot ka publikuar rezultatet e testit fizik të kandidatëve që kanë aplikuar për kadetë në Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Kosova edhe këtë vit me kadet në Akademitë Ushtarake në SHBA 

Enderon Vuthaj dhe Arlind Shefiku janë përzgjedhur për Akademinë e Forcave Ajrore dhe Akademinë Ushtarake të SHBA-së West Point.