Postet nga: "jetimat e ballkanit"

Shoqata 'Jetimat e Ballkanit' fillon ndërtimin e Shtëpisë së të Moshuarve në Suharekë

Kanë filluar punimet në nderimin e Shtëpisë së të Moshuarve në fshatin Gjinoc të Suharekës.

Mytaher Haskuka dhe Halil Kastrati me marrëveshje për ndërtimin e 30 shtëpive

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka ka nënshkruar marrëveshje me shoqatën “Jetimat e Ballkanit” lidhur me ndërtimin e 30 shtëpive.

17 familje bëhen me banesa, premtohen rreth 400 shtëpi për këtë vit

Në prag të përvjetorit të 11-të të Pavarësisë së Kosovës, Shoqata Bamirëse “Jetimët e Ballkanit” në një ceremoni solemne sot ka dorëzuar 17 banesa pë...

17 familje bëhen me banesa në Ditën e Pavarësisë

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” organizon ceremoninë solemne, të dorëzimit të 17 banesave për familjet në nevojë.

Mitrovicë, do të ndërtohen 51 shtëpi për familjet në nevojë

Gjatë ditës së sotme Komuna e Mitrovicës ka nënshkruar memorandum bashkëpunimi me Shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, për ndërtimin e 40 shtëpive.

120 shtëpi u ndërtuan nga kontributi i humanistit Halil Kastrati

Mbi 120 baesa dhe 100 mijë euro për të sëmurit janë siguruar nga shoqata bamirëse ‘Jetimat e Ballkanit’.

Komuna e Prizrenit dhe shoqata “Jetimat e Ballkanit” japin 28 shtëpi për 28 nëntor

Komuna e Prizrenit ka filluar me përgatitjet për festimin për festën e 28 Nëntorin.

28 familje në nevojë në Prizren e Dragash bëhen me shtëpi për festën e 28 Nëntorit

Kryetari i Komunës së Prizrenit, Mytaher Haskuka, në bashkëpunim me shoqatën “Jetimat e Ballkanit”, do të ndërtojnë 28 shtëpi.