Postet nga: Jeta në Kosovë

Toleranca ndaj orientimit seksual

“Jeta në Kosovë”, sonte diskuton për tolerancën ndaj orientimit seksual.

Policia, Populli dhe Politika

Policia, Populli dhe Politika

A do të ketë hetime të paanshme për të vërtetuar se a ka pasur shkelje të të drejtave të njeriut? Çka thotë policia e çka thonë organizatat që ...

Intervistë me Dan Kamen nga Laboratori i Energjisë në Universitetin e Kalifornisë

Intervistë me Dan Kamen nga Laboratori i Energjisë në Universitetin e Kalifornisë

Intervistë me Pier Mirel, Drejtorati për Zgjerim, Komisioni Evropian

Intervistë me Pier Mirel, Drejtorati për Zgjerim, Komisioni Evropian

Në intervistën me Jeta Xharrën, njëri ndër autorët kryesorë të Raportit të Progresit për shtetet e Ballkanit Perëndimor flet për të gjeturat ...

Intervistë me Kristofer Hill, diplomat amerikan

Intervistë me Kristofer Hill, diplomat amerikan

Në intervistën e tij për Jeta Xharrën, diplomati amerikan Kristofer Hill flet për përvojën e tij si ndërmjetësi amerikan në bisedimet pë...

Intervistë me Kjartan Bjornson, shef i operacioneve në zyrën ndërlidhëse të KE

Intervistë me Kjartan Bjornson, shef i operacioneve në zyrën ndërlidhëse të KE

Jeta Xharra ka intervistuar shefin e operacioneve në zyrën ndërlidhëse të Komisionit Evropian, Kjartan Bjornson, në lidhje me menaxhimin e fondeve të Bashkimit Evropian nga vendorët.

Intervistë me shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak

Intervistë me shefin e EULEX-it, Ksavier de Marnak

A është EULEX-i mision paqeruajtës, politik apo mision i sundimit të ligjit? Pse EULEX-i nuk po mund t’i përfundojë hetimet për korrupsion të nisura ndaj “peshqve ...

Intervistë me Borisllav Stefanoviqin, kryesuesi serb i bisedimeve Kosovë-Serbi

Intervistë me Borisllav Stefanoviqin, kryesuesi serb i bisedimeve Kosovë-Serbi

Cili ishte qëllimi i vërtetë i ardhjes së Stefanoviqit në Kosovë? Kur do t’i kërkojë falje shteti serb shqiptarëve të Kosovës për krimet ...