Postet nga: Jeta në Komunë

Pronat e fshatit Pllajnik të Dragashit të paregjistruara në kadastër

Fshati i Opojës i cili gjendet në kufi me Maqedoninë e Veriut nga viti 1981 nuk figuron si pjesë e hartës katastrale. Kështu, banorët e këtij ...

Komuna e Dragashit si ‘odë burrash’, asnjë grua në pozita udhëheqëse

Komuna e Dragashit nuk e ka asnjë grua në tetë drejtoritë, sa ka kjo komunë.

Kryetari i Dragashit i ndau fonde nga buxheti komunal ish-OJQ-së që e kishte themeluar vetë

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani ia ka ndarë një shumë prej 1 mijë e 800 euro organizatës jo-qeveritare “Shoqata Ekologjike Ambienti” nga buxheti komunal.

Pse Komuna e Dragashit nuk iu përgjigjur MPAL-së për Raportin e Performancës?

Vetëm Komuna e Dragashit dhe ajo e Mamushës nuk i janë përgjigjur Ministrisë së Pushtetit Lokal për Raportin e Performancës Komunale.

'Garë e fortë' mes bukurive natyrore dhe bërllokut në Sharr

Zona e Sharrit ofron mundësi të mira për zhvillimin e turizmit malor. Por, deponitë me bërllog në këtë rajon janë bollëk.

Sa i mbajti premtimet e dhëna para tri viteve kryetari i Dragashit?

Para tri viteve, Shaban Shabani ia mësy garës për të parin e Komunës së Dragashit.

Shpjegimi pse ish kandidati i PDK-së i fitoi 21 tenderë

Ish-kandidati për asamble nga radhët e PDK-së, Faton Bilalli, i ka fituar 21 tenderë brenda dy viteve, 2017-2018. Ndërsa, pesë kontrata të tjera i ka fituar gjatë kë...

Shaban Shabani përballë Jeta Xharrës- LIVE

Në emisionin e radhës “Jeta në Komunë” përballë Jeta Xharrës është i ftuar kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani.