Postet nga: Jeta në Komunë 2015/2016

Protestë Kundër Kundërmimit nga Mirusha

Banorë të lagjes “Rexhep Dajkovci” që gjendet afër shtratit të këtij lumi kërkojnë nga Komuna e Gjilanit përfundimin e punimeve në këtë shtrat.

Fakte të Shpejta për Komunën e Mamushës

Arif Bytyç, kryetar i komunës së vetme në Kosovë me shumicë turke, Mamushës, ka dalë para Jeta Xharrës në kuadër të emisionit “Jeta në Komunë” pë...

Fakte të Shpejta për Komunën e Shtimes

Naim Ismajli, kryetar i Komunës së Shtimes, ka dalë para asamblistëve të Shtimes në debatin “Jeta në Komunë” për të folur për punën dhe sfidat ...

Mamusha e Etur për Ujë e Transparencë, me Nepotizëm dhe Rrugë ‘Pa Dalje’

Dy vjet më parë, Arif Bytyç nga KTAP, kishte fituar zgjedhjet komunale në Mamushë ndaj kundërshtarit të tij politik Abdulhadi Krasniç, nga KDTP.

Arsyetimi për Mungesën e Simboleve Shtetërore në Kllokot

Arsyetimi për Mungesën e Simboleve Shtetërore në Kllokot

Në objektin e Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale ku janë të vendosur punonjësit e Komunës së Kllokotit nuk ka asnjë simbol shtetëror të Republikë...

Kllokoti i Vogël me Probleme të Mëdha

Kllokoti i Vogël me Probleme të Mëdha

Në debatin për Kllokotin në kuadër të emisionit “Jeta në Komunë”, kryetari i komunës së Kllokotit Sreçko Spasiq ka folur për punët e bë...

Kllokoti dhe Mamusha në ‘Jeta në Komunë’

Kryetari i komunës së Kllokotit, Sreqko Spasiq, dhe ai i komunës së Mamushës, Arif Bytyç, do të flasin të dielën në kuadër të emisionit ‘Jeta ...

Thyerja e Heshtjes së Veriorëve në “Jeta në Komunë”

Në debatin e transmetuar në RTK të dielën, e të drejtuar nga Sanja Sovrliq kryetari i Leposaviqit Dragan Jabllanoviq të arriturën më të madhe të komunës që ...